THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES ?

sâmbătă, 19 decembrie 2009

Gheata


In jurul meu este numai gheata.Flori de gheata cresc stinghere in timp ce suflete de gheata misuna pe langa mine.Privesc prin niste ochi inghetati,lumea de gheata.
Merg prin zapada de cateva ore,dar m-am obisnuit cu frigul.Sangele meu e inghetat,la fel ca totul.In jurul meu este numai alb,ma dor ochii .Imi aud bataile inimii accelerandu-se,si ma bucur,pentru ca inima mea nu a inghetat inca.
Respiratia mi se ingreuneaza.Aerul este atat de inghetat.In curand se va rarefia si mai mult,si nu voi mai putea respira.
Ma asez pe o banca din parcul inghetat,privesc cum pasari albe zboara,nu au inghetat inca.Langa mine se asaza un necunoscut.E inghetat,la fel ca tot.
In curand voi ingheta si eu.Pentru ca este clar.Nu poti fi cald intr-o lume in care totul este de gheata.Te-ar ucide durerea.Si atunci voi alege calea cea mai simpla,desi nu este intotdeauna corecta...Comportament de gheata,inima de gheata, suflet de gheata.Tot ce am avut s-a transformat in gheata.Nu imi pasa.Cand esti de gheata,nu mai simti nimic,o groaznica indiferenta te acapareaza,si partea frumoasa este ca nu iti pasa.Fericire nu mai exista,nici iubire,doar indiferenta.Nimic care sa te mistuie,nimic de care sa iti fie teama,e doar gheata.Nici macar amintiri nu mai am,au inghetat si ele impreuna cu tot.
Simt cum in mine arde o flacara de gheata...

0 comentarii: