THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES ?

joi, 31 decembrie 2009

O relatie speciala


De ceva vreme am o relatie foarte speciala.Nu ma lasa niciodata,cand am nevoie imi arata calea cea buna.Cand intunericul ma invaluie,ma lumineaza intotdeauna.Oriunde as merge ma insoteste,numai daca vreau fireste.Cand teama imi controleaza mintea,este sufiecient sa apas un buton.Cand umbrele danseaza in bezna noptii,pasarile canta si podeaua scartaie,apas micul buton,si umbrele dispar brusc.Nu se teme de nimic,detine un curaj nefiresc.Intunericul nu intra in sfera aceea,o paraseste plin de teama.
Cand dorm,o pun langa mine,si ea ma vegheaza toata noaptea strasnica,neobosita.Nu asteapta niciodata multumiri,nu regreta nimic,si daca o izbesc plina de nervi de podea,nu se supara.Nu mi-ar face niciodata rau,nici nu poate de altfel.
In ea se aduna laolalta prezentul,trecutul si viitorul.Imi arata intotdeauna ce las in urma,imi ghideaza pasii si imi arata obstacolele din drum.
Este disponibila intotdeauna,chiar si atunci cand o las uitata intr-un colt.E rabdatoare,poate cea mai rabdatoare.Si puternica.Ar rezista sigur o noapte in ger,fara urme severe.
Rautatea din jur nu o influenteaza in nici un fel,pentru ca ea stie sa aduca un singur lucru.Lumina.
Cu toate astea,are un defect,bateriile se pot consuma cand te astepti mai putin.Dar nu mi-as abandona niciodata lanterna.

0 comentarii: